Najnovšie recenzie zo sekcie Rybárske bivaky a prístrešky
- Rychle stavanie prístrešku
- zipsova podlaha
- vetracie okna z kazdej strany
velmi dobry pristresok na dlhsie vypravy, osvedcil sa vo vetre, dazdi a slnku, my ho vyuzivame pri vypravach ako kuchynu a cakaren, velkou vyhodou podlaha ktora sa zipsuje a vetracie okna s kazdej strany, myslim ze dobry produkt za rozumnu cenu, jedinou nevyhoou je ze predne odkrytovanie sa neda pouzit ako strieska ale to vyriesime malou upravou a este jedna nespokojnost, predny tieniaci silt nevydrzi narazi vetra ale to sme vyriesili prikotvenim spagatom, celkom ale zatial spokojnost a urcite odporucam,
- Rýchle a jednoduché zloženie. Uvidíme čo a koľko vydrží.
- Zatiaľ žiadna nezistená.
Som spojojna Odporúčam
- Ok
Verím, že mi bude dobre slúžiť.
Tovar bol v uvádzanom prevedení a kvalite.
- PRIESTRANE LACHKO ROSKLADATELNE SPOKOJNOST
Dobrá kvalita.
- Vytvara vzduchovu izolaciu
- Naximalizuje nepremokavost
- Chrani a predlzuje zivotnost bivaku
- Prehoz nema otvory pre bocne a zadne okna ako mivardy new dinasty
Firma delfin k bivaku B3-Clima Control nepribaluje zakladne veci ako je podlaha ci sludove okna, narozdiel od mivardi. Vsetko sa kupuje zvlast. Ak by ste si ale chceli dokupit napriklad podlahu, nikde ju nemaju a uz sa nebude vyrabat, lebo od jesene 2020 ide dobpredaja novy C3. Ak sa rozhodnete pre tuto znacku, nakupte vsetko naraz lebo neskor to uz nemusia mat..
- výborné rozmery, 100% stav
- výborné rozmery, 100%stav,odporúčam
- Veľmi funkčná vec na stanovačku, zvlášť v lete
- Spratná, zaberie minimum miesta
- Vytvorí súkromie, ochráni pred dažďom, slnkom
- V prípade väčšieho vetra sa obávam či prístrešok vydrží na svojom mieste.. aj keď uchytenie je vymyslené šikovne
- Vyskúšali sme,je OK
izoluje od tepla a zimy
- Super bivak
- Úplná spokojnosť.
- Je dost.velky
Ešte som ho nevyskúšala, no po predbežnej obhliadke vyzerá veľmi kvalitne, stabilne, s dostatočnou pevnosťou, možno len úchyty ta nosnej konštrukcii by mali byť kovové a nie plastové. Zlá preprava spôsobila ich poškodenie, no boli mi zaslané obratom náhradné. Nízka hmotnosť a výborná skladnosť.
Kvalitný materiál za dobrú cenu .
- jednoduchá montáž
Zobrazujem 221 - 240 zo 427 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...22 Ďalšie »